google-site-verification=90tOoUere3q6HF3PcH9hkGGq2iyuY61kBLoQfY5lehU
';

Tactical Park – Tir cu arcul si airsoft

Trasul cu sageti

Tir cu arcul

Trasul cu sageti este o activitate ce necesita rabdare, cadenta si calmitate pentru a nimeri tinta cat mai bine. Pentru ca te vei concentra asupra momentului, vei scapa de grijile cotidiene, chiar si pentru putin timp, reusind sa te relaxezi si sa te eliberezi de tensiune.
Nu exista restrictii in ce priveste cine poate sa incerce, fie ca e vorba despre copii, femei sau barbati. Experienta sau inaltimea nu joaca un rol esential si nu ai nevoie de o conditie fizica de invidiat (bineinteles, va ajuta, insa nu foarte mult). Tot ce iti trebuie sunt un arc cu sageti, maini puternice si determinare.
Oamenii cu dizabilitati pot fi la fel de buni precum cei in stare fizica si de sanatate perfecte, existand multi sportivi care activeaza in Olimpiada Paralimpica, unde au rezultate asemanatare cu cele din competitiile obisnuite.
Nu exista o limita de varsta, tot ce iti trebuie fiind determinarea, pasiunea pentru acest sport si cateva informatii. Bineinteles, trebuie sa stii ce implica folosirea unei sageti, asa ca, daca inveti sa tragi in siguranta, poti face asta de la orice varsta.

Tir Airsoft

Tir Airsoft

Airsoft-ul este un sport ce isi are originea in Asia de Est, si in special In Japonia. A fost inventat in anii ’50 si implica folosirea unor replici neletale, ce imita fidel aspectul, greutatea si o mare parte din functionalitatile armelor reale. Bine-nteles, mecanismul de tragere este diferit de cel al armelor reale. Jocul este foarte popular in aceste tari, si ca urmare majoritatea producatorilor provin din zona asiatica.

Asa-zisa “munitie” consta in general din bile de plastic ABS sau din materiale biodegradabile. Cele mai utilizate bile sunt cele cu un diametru de 6 mm (ocazional de 8 mm) ce cantaresc intre 0.12 g și 0.43 g. Vitezele cu care pleaca bilele din replica incep de la 50-60 m/s (aproximativ 180 km/h) si pot ajunge pana la 180 m/s (648 km/h).

Poligonul nostru de airsoft ofera patru linii de tragere, tinte dinamice, tinte clasice, replici de pistoale Glock si replici de asalt. Pe langa cele patru piste si sistemul de antrenament avansat, in cadrul poligonului au loc evenimente de airsoft si antrenamente dedicate. De asemenea, oferim ocazia organizarii de activitati de tip “team building”, orientate pe airsoft.

Tarife

Luni-Duminica

Tir Arc 10 sageti-30 RON

Tir Airsoft pistol 20 bile-35 RON

Tir Airsoft pusca 30 bile-35 RON

Tir Airsoft Combo – Pistol si Pusca – 65 RON

Tir Arc + Airsoft Combo – arc, pusca, pistol – 60 RON

Tir Arc + Airsoft Full Combo – arc, pusca, pistol – 90 RON

ALTE ACTIVITATI

BIHOR - ROMÂNIA

Stâna de Vale

Aveti intrebari?

Contactati-ne

 

Acces

Stâna de Vale

Stațiunea Stâna de Vale este accesibilă din drumul național (DN 76) Oradea–Deva până la Beiuș. Părăsind drumul național DN 76 și trecând prin localitatea Budureasa DJ 764A se ajunge la Stâna de Vale, parcurgând un drum cu serpentine de aproximativ 27 km.

TELEFON:

Cazare: 0754 073 391

Parc aventura / Partie schi: 0758 669 137

Email: office@happylandadventure.ro