google-site-verification=90tOoUere3q6HF3PcH9hkGGq2iyuY61kBLoQfY5lehU
';

Cazare

Hotel Iadolina

Hotelul Iadolina este situat în centrul stațiunii Stâna de Vale, la o distanță de 300 m de pârtie.
Dotări: 4 nivele, 50 camere duble, 1 cameră single și 5 apartamente, bar de zi și parcare cu o capacitate de 30 locuri. Camerele sunt dotate cu TV, cablu, telefon, minibar și grup sanitar propriu.
Servicii de masă: în restaurantul hotelului.
Servicii speciale: sală de conferințe cu o capacitate de 60 locuri, închirieri jocuri (șah, table, rummy).

Vilele Izvorul Minunilor

Vilele Izvorul Minunilor sunt amplasate în centrul stațiunii Stâna de Vale, lânga Hotelul Iadolina.
Dotări: cele 7 vile au fiecare câte două dormitoare, un living, TV cablu, minibar, telefon, grup sanitar cu cabină de duș cu hidromasaj, bucătărie utilată.

Vila Liliacul

Vila Liliacul *** din Stâna de Vale aflată în apropierea Vilelor Izvorul Minunilor și în apropierea unei cascade artificiale, luminată feeric pe timpul nopții.
Dotări: la etajul I: apartament cu un dormitor, un living; la parter: apartament cu doua dormitoare, un living și o garsonieră; la demisol: apartament cu living și un bar. Apartamentele și garsonierele sunt dotate cu TV, minibar, grup sanitar, uscător de păr. Servicii de masă: în restaurantul hotelului Iadolina sau în bucătăria proprie vilei. Taxa de stațiune – 3% din prima noapte de cazare, se achita la recepție.

Camping

Campingul din Stana de Vale este situat la 2 minute de Parcul de Aventura Happy Land ,sta la dispozitia dumneavostra cu locuri de campare pentru cort, rulote,casute cu doua si patru locuri, avand un grup sanitar cu dusuri si toalete, zona unde se poate face mancare, zona barbeque, spatiu verde, locuri de parcare si loc de joaca pentru copii.

Capacitate locuri de cazare:

  • 13 locuri pentru rulote
  • 14 casute de 2 si 4 locuri
  • 50 de locuri pentru corturi
  • 67 locuri de parcare
  • 2 grupuri sanitare- dus si toalete
  • 1 loc de joaca pentru copii