google-site-verification=90tOoUere3q6HF3PcH9hkGGq2iyuY61kBLoQfY5lehU
';

Închiriere biciclete

Închiriere biciclete

Dacă până acum ai fost în concedii doar cu mașina, nu poți rata experiența cicloturismului, ce amplifică senzația de libertate și deconectare. Te poți orienta către planificarea unor excursii în circuit, fiind ideal ca turele să înceapă și să se termine în același punct. După un mic research la Stâna de Vale, vei vedea că există multe trasee de nivel mediu, de aproximativ 20 de km. Bineînțeles, găsești și trasee mai usoare, sau tematice, cum ar fi traseele de pe Promenada Generalului, Valea Păstrăvăriei și multe alte trasee făcute și marcate aici.

  • Trasee la altitudinea de peste 1200m
  • Biciclete MTB si MTB electrice, noi
  • Foarte accesibil
  • Vizitezi cascade deosebit de frumoase pe bicicletă

Odată cu fiecare kilometru parcurs te vei bucura de schimbările de peisaj sau de temperatura placută pe timp de vară, iar să călătorești pentru câteva ore cu bicicleta fără stres te va face să iți reamintești ceea ce conteaza cu adevărat.

Tarife

Închirieri biciclete electrice
Luni - Duminica
Gravity Coaster
luni - joi

15 RON / 1 ora

35 RON / 3 ore

vineri - duminica

20 RON / 1 ora

45 RON / 3 ore

Alte activitati

BIHOR - ROMÂNIA

STÂNA DE VALE

Ai întrebari?

Contactează-ne

Acces

Stâna de Vale

Stațiunea Stâna de Vale este accesibilă din drumul național (DN 76) Oradea–Deva până la Beiuș. Părăsind drumul național DN 76 și trecând prin localitatea Budureasa DJ 764A se ajunge la Stâna de Vale, parcurgând un drum cu serpentine de aproximativ 27 km.

Telefon: (40) 754-073-391

Email: office@happylandadventure.ro