google-site-verification=90tOoUere3q6HF3PcH9hkGGq2iyuY61kBLoQfY5lehU
';

Alpesi bob

Az alpesi bob az adrenalint kedvelők számára egész évben lehetőséget ad a szánkózásra. Európa, Ázsia vagy Amerika sÍparadicsomaiban elterjedt szórakozási lehetőség gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Kalandpark

A Happyland Adventure kalandpark számtalan aktívitást kínál egy helyen kicsitől nagyig, minden korosztály számára. Egy csodálatos hely a Nyugati Kárpátok ölében, mely a mozgás, a kikapcsolódás és a terápiás kezelések lehetőségét ajánlja fel az idelátogatóknak.

. Disc Golf Park

A Disc Golf a hagyományos golfhoz és Frisbee-hez hasonló játék, melyben a labda helyett egy Frisbeehez hasonló korongot használnak a játékosok. A sportág a ’70-es években alakult ki. A cél a korongot egy fém kosárba repíteni minél kevesebb próbálkozásból.

Hófánk Pálya

A télen- nyáron egyaránt üzemelő hófánkpálya garantált szórakozást biztosit mindenki számára.

A csúszkálás élményét a műanyag boritású pálya garantálja.

Kerékpár kölcsönzés
Próbáld ki a festői környezet nyújtotta kerékpározás élményét saját vagy a kölcsönözhető MTB vagy elektromos MTB által. A vidék számos kerékpárutat kínál a száguldani vágyóknak.
Lehetőség van kőrutas vagy egyéni utak közül, tematikus utak és különböző nehézségi szintű illetve távolságú utak közül választani.

Kérdések?

Kapcsolat

Útvonal

Biharfüred

Az üdülőhely a Nagyvárad- Déva (DN 76 Oradea- Deva) nemzeti úton Belényes irányába haladva közelithető meg. Letérünk a nemzeti útról a Bondoraszó (Budureasa) irányába vezető megyei útra (DJ 764A) és egy 27 km hosszú kanyargós út Biharfüredre vezeti az ide látogatókat.

TELEFONSZÁM:

Szállás: (40) 754 073 391

Kalandpark / Sípálya: (40) 758 669 137

Email: office@happylandadventure.ro