';

Disc Golf

Disc Golf Park

A játék célja a pályát végig játszani a lehető legkevesebb hajítással. Egy pálya általában 9-18 fémkosárból áll, melyek különböző helyeken, természetes környezetben vannak elhelyezve. Minden kosár külön pontozási egységnek számít.

A játék a „Start” ponttól indul és a „Cél” pontnál ér véget. A játék kezdete után a játékos mindig onnan repíti a korongot a kosár irányába ahova a korong utoljára leesett. A korong célba érésekor a játékos a következő pálya kiindulópontjától folytatja a játékot.

A játéknak akkor van vége, ha minden játékosnak sikerül végig repíteni a korongokat a különböző pályákon és célba érni a koronggal.

A Disc Golf pályák erdős területekre vannak elhelyezve, így természetes akadályokat nyújtanak a játékosok számára. A pálya változtatása a játék könnyítése céljából szabályellenes.

Árak

Hétfő-csütörtök

Gyerek – 15 RON / óra

Felnőttek – 20 RON / óra

Péntek-vasárnap

Gyerek – 20 RON / óra

Felnőttek – 25 RON / óra

EGYÉB TEVÉKENYSÉGEK

BIHOR - ROMÂNIA

Sziklás-völgy

Kérdésed van?

Kapcsolat

Útvonal

Biharfüred

Az üdülőhely a Nagyvárad- Déva (DN 76 Oradea- Deva) nemzeti úton Belényes irányába haladva közelithető meg. Letérünk a nemzeti útról a Bondoraszó (Budureasa) irányába vezető megyei útra (DJ 764A) és egy 27 km hosszú kanyargós út Biharfüredre vezeti az ide látogatókat.

Telefonszám: (40) 758-669-137

Email office@happylandadventure.ro