';

Szállás

Jadolina Szálloda

A Biharfüred központjában található Jadolina szálloda csupán 300 m távolságra van a sipályától.
Adottságok:
A 4 emeletes szálloda 5 lakosztállyal, 1 single és 50 kétszemélyes szobával, 30 férőhelyes parkolóval, bárral, vendéglővel és 60 férőhelyes konferenciateremmel áll a vendégek rendelkezésére.
A szobák a Tv-vel, minibárral, telefonnal, terasszal és fürdőszobával ellátottak.

Csodaforrás Villa együttes

A Csodaforrás Villa együttes Biharfüred központjában található, a Jadolina szálloda közelében.
Adottságok:
Az üdülőházak közül 3 ház – felszerelt konyhával, 2 hálószobával, 1 nappalival, 2 fürdőszobával- melyek hidromasszázsos tusolókabinokkal ellátottak, Tv-vel, minibárral és telefonnal rendelkeznek.
Valamint 4 üdülőház szintén felszerelt konyhával, 4 -10 férőhelyes hálószobával, 1 nappalival, 2 fürdőszobával- melyek hidromasszázsos tusolókabinokkal rendelkeznek, Tv-vel, minibárral és telefonnal ellátottak.
Az étkezés a villákban üzemeltetett konyhákban illetve a Jadolina szálloda éttermében lehetséges.

Denevér Villa

Adottságok: 40 férőhelyes villa, melyben X hálószoba, egy nappali, felszerelt konyha, fürdőszobák, tv, minibár és telefon áll a vendégek rendelkezésre.

Kampinghelység

A biharfüredi Camping a Happy Land kalandparktól csupán 2 percre találaható. A helység lakókocsik számára és is sátrazásra alkalmas. A helységen belül 2 – 4 személyes faházikók bérlése is lehetséges.
A vendégek rendelkezésére áll egy közös konyha, barbeque helység, játszásra kialakitott tér és parkoló, valamint zuhanyzófülkékkel és mellékhelységekkel ellátott épület.
Adottságok:
– 13 hely lakókocsik számára
– 14 darab 2-4 személyes faházikó
– 50 sátrazásra alkalmas hely
– 67 parkolóhely
– 1 játszóhelység gyerekek részére
– 2 zuhanyfülkékkel és mellékhelységekkel ellátott helység

Kérdések?

KAPCSOLAT

Útvonal

Biharfüred

Az üdülőhely a Nagyvárad- Déva (DN 76 Oradea- Deva) nemzeti úton Belényes irányába haladva közelithető meg. Letérünk a nemzeti útról a Bondoraszó (Budureasa) irányába vezető megyei útra (DJ 764A) és egy 27 km hosszú kanyargós út Biharfüredre vezeti az ide látogatókat.

Telefonszám: (40) 758-669-137

Email: office@happylandadventure.ro