';
Bob

A Bobul egész évben szórakozást nyújt. Ez a fajta szánkózás bizonyítottan figyelemreméltó Európa, Ázsia és Amerika síterületén, ahol nemcsak nyáron, de télen is javítja a vendégek ajánlatát.

Kalandos Park

Vonzó program gyerekeknek és felnőtteknek.

Happy Land pályák már 4 azonosító elemek, azaz a szín, hossz, nevét és mértékét a nehézségi. A vendégek a 100cm-es, több mint 160cm-es és felnőtt gyermekek által is utazhatnak.

A Tirolianus 200m minden bizonnyal felkavarják a kamatot a gyermekek és a felnőttek szeretnének szórakozásból

. Disc Golf Park

Disc Golf játsszák, mint a hagyományos öbölben. Ehelyett, helyett a labdát, és nits, játékos használja a repülő lemezt, vagy a Frisbee®. A sport volt hivatalossá az évek 70, és a cél a játék, hogy dobja, hogy a lemez egy magas fém kosár, a legkevesebb fúj (vagy abban az esetben, a Golf lemez, a kevesebb dob). A játék kezdődik mérföldkő terület a cél, hogy a fém kosárba.

Cső és trambulin

lvárjuk, hogy töltse szabad idejét, és kihasználni egy ilyen különleges hely, amelyet az egész családnak.

  • Csövezés az Életvonal
  • Hegymászás egy speciális csík
  • Trambulin és légpárna
  • Nagyon jó
Kerékpárkölcsönzés

Ha mostanra már csak autóban voltál, nem hagyhatjuk ki a cyclotourism élményét, amely felerősíti a szabadság és a szétkapcsolódás érzését. Tájékozódhat az áramkör néhány túrája megtervezéséről, ideális a műszakok elkezdéséhez és befejezéséhez. Után egy kis kutatást Stâna de Vale, látni fogod, hogy sok közepes szintű pályák, mintegy 20 km. Természetesen könnyebb, vagy tematikus pályák is találhatók itt, mint például az általános sétányon lévő ösvények, a pisztráng-völgy és sok más, itt és itt jelzett ösvény.

Kérdések?

Kapcsolat

Access

Stâna de Vale

A Stâna de Vale üdülőhely a nemzeti úttól (DN 76) Nagyvárad – Beiuş-Déva. A DN 76 országút elhagyva a Budureasa DJ 764A-t a Stâna de Vale-ban, egy körülbelül 27 km-es szerpentin úton éri el.

Telefonszám: (40) 758-669-137

Email office@happylandadventure.ro