google-site-verification=90tOoUere3q6HF3PcH9hkGGq2iyuY61kBLoQfY5lehU
';

Disc Golf

Disc Golf

Obiectul jocului disc golf este finalizarea unui traseu prin cele mai puține aruncări ale discului. Un traseu constă în mod obișnuit din nouă sau optsprezece găuri, fiecare dintre acestea fiind o unitate separată pentru scoring.

Jocul pe fiecare gaură începe la zona de start și se termină la țintă/target. După ce jucătorul a aruncat de pe zona de start, fiecare aruncare succesivă se face din locul în care aruncarea precedentă s-a oprit. La completarea unei găuri, jucătorul trece la zona de start a găurii următoare, până când toate găurile au fost jucate.

Traseele de disc golf sunt în mod obișnuit amplasate în și în jurul unor zone împădurite cu diverse terenuri pentru a oferi obstacole naturale pentru ”zborul” discului. Traseul nu trebuie să fie modificat de jucător în nici un fel pentru a scădea dificultatea unei găuri.
Jucătorii trebuie să joace traseul pe măsură ce il găsesc și să joace discul în locul care se află, cu excepția cazurilor permise altfel de aceste reguli.

Tarife

Luni - Duminica

Copii  –  15 RON / ora

Adulti  –  20 RON / ora

ALTE ACTIVITATI

BIHOR - ROMÂNIA

STÂNA DE VALE

Ai întrebari?

Contactează-ne

Acces

Stâna de Vale

Stațiunea Stâna de Vale este accesibilă din drumul național (DN 76) Oradea–Deva până la Beiuș. Părăsind drumul național DN 76 și trecând prin localitatea Budureasa DJ 764A se ajunge la Stâna de Vale, parcurgând un drum cu serpentine de aproximativ 27 km.

TELEFON:

Cazare: 0754 073 391

Parc aventura / Partie schi: 0758 669 137

Email: office@happylandadventure.ro